Ті самі котлети, як в школі! У чому був іх секрет – рецепт від шкільного повара

Суспільство

Ті самі котлети, як в школі! У чому був іх секрет – рецепт від шкільного повара

Ті самі котлети, як в школі! У чому був іх секрет – рецепт від шкільного повара

Інгредієнти:

500 г яловичини (фаршу)
500 г свинини (фаршу)
цибуля – 320 г
житній або чорний хліб – 350 г
2 курячих яйця
2 ч. л. солі
перець на (свій) смак
панірувальні сухарі

Процес приготування

В глибокій мисці з водою замочити хліб. Поки він мокне, всю яловичину, свинину і цибулю потрібно перемолоти на м’ясорубці.
З хліба злити всю воду і добре віджати руками. Хліб теж потрібно пропустити через м’ясорубку. Додати перемелений м’якуш до фаршу разом з сіллю і перцем. Туди ж додати два курячих яйця. Перемішати всі інгредієнти до однорідного стану.
Тепер приступимо до формування котлет. Робити це потрібно злегка мокрими руками. Візьміть трохи фаршу в руки, відбийте котлету в долонях і надайте їй форму. Потім запаніруйте в сухарях.
Смажити котлети на розігрітій сковороді з олією з двох сторін
 

2 лиcтопада. Яке cьогодні cвято. Головна заборона дня. Не poбіть цього сьoгодні в жоднoму разі
Що сьогодні за церковне свято святкують в Україні за новим календарем, кому моляться віряни, заборони дня — читайте в матеріалі.

«Плаче за сином і внуком, але крізь сльози працює»: історія 92-річної волонтерки з Рівненщини
«Плаче за сином і внуком, але крізь сльози працює»: історія 92-річної волонтерки з Рівненщини

Ті самі котлети, як в школі! У чому був іх секрет – рецепт від шкільного повара
Ті самі котлети, як в школі! У чому був іх секрет – рецепт від шкільного повара