Удар КАБ по Запоріжжю: з’явилися відео та фото наслідків

Політика

Для ударів по Запоріжжю вчора ввечері російські загарбники застосували, за попередньою інформацією, керовані авіабомби. З’явилися кадри про наслідки ворожого обстрілу.

Про це повідомляє Національна поліція України.

У правоохоронних органах зазначили, що для цих атак росіяни завдали 5 авіаударів, попередньо – КАБами, по території обласного центру та Запорізького району.

«Внаслідок одного з ударів по вибуховою хвилею та уламками пошкоджений багатоквартирний будинок. Ще одне влучання відбулося поруч із приватним будинком», – передали в поліції.

Надзвичайники розповіли, що в результаті авіаційного удару по Запоріжжю були поранені 7 людей, з яких 1 дитина. Крім того, були евакуйовані 18 громадян.«Зруйновано 11 приватних житлових будинків та 1 триповерховий житловий будинок», – передали в ДСНС
Також зазначається, що на місцях влучань працюють поліцейські, вибухотехніки, парамедики поліції, рятувальники та інші профільні служби. Керівник Запорізької ОВА Іван Федоров також оприлюднив фото наслідків ворожого обстрілу.
«Запускати удари по цивільному населенню ще й вночі – верх цинізму росії. росія – це країна терорист. Світ має зупинити це свавілля!», – підписав він кадри у своєму Telegram.

У Києві під ранок 26 вересня пролунали кілька вибухів. У районі півночі столиці триває робота сил та засобів протиповітряної оборони через атаку «Шахедів».

У Печерському районі, де впали уламки БпЛА, сталася розгерметизація газової труби на першому поверсі житлової пʼятиповерхівки.

В Івано-Франківську, де цієї ночі тривала робота протиповітряної оборони через ворожу атаку із застосуванням дронів-камікадзе, постраждалих немає. Ціллю противника стала цівільна інфраструктура.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь