ДБР виявило нове приховане майно родичів Медведчука та Козака

Політика

Суд арештував та передав в управління АРМА нову партію майна підприємства «Бетонбуд», яке його власники – рідні брати колишніх народних депутатів Віктора Медведчука і Тараса Козака приховали від фіскальних органів.

Про це інформують пресслужби Державного бюро розслідувань та Офісу генерального прокурора.

Правоохоронці встановили, що на балансі підприємства, яке ДБР передало в управління держави, перебуває необліковане майно: ангар для сипучих матеріалів, обладнання для виробництва бетону, склад та офісне приміщення. Загальна вартість виявленого майна складає майже 16 млн грн.За даними слідства, підприємство братів ексдепутатів з виготовлення цегли на Львівщині ухилилось від сплати податків. Для цього у фінансово-звітній документації відображались недостовірні відомості щодо обсягів виробленої та реалізованої продукції, яка була насправді в рази більша, ніж в офіційно задокументована. Внаслідок чого до державного бюджету не надійшло понад 75 млн грн податків.

Нагадаємо, що національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) на другому онлайн-аукціоні продало частину колекції годинників Віктора Медведчука. З продажів вдалося виручити 3,3 млн грн.

Раніше Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) у перший день аукціону реалізувало вісім годинників з арештованої колекції екснардепа Віктора Медведчука. Загальна сума, отримана з продажу, становить майже 3,6 млн гривень.Крім того, в АРМА оголосили конкурси на управителя та оцінювача дачі Медведчука. Вона знаходиться в Карпатах.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь