У центрі Франківська відновили електропостачання після атаки окупантів

Політика

Внаслідок нічної атаки в Івано-Франківській громаді було пошкоджено електромережі, що призвело до знеструмлення центральної частини міста. Бригади енергетиків оперативно відновили енергопостачання у всіх постраждалих районах.

Внаслідок нічної атаки російських військ в Івано-Франківській громаді було пошкоджено електромережі, що призвело до знеструмлення центральної частини міста, наразі енергопостачання у центральній частині міста відновлено, повідомила у четвер голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук у Telegram.

«Через ворожу нічну атаку в Івано-Франківській громаді пошкоджень зазнали електромережі. Знеструмленою була центральна частина міста, а саме вулиці Незалежності, Коновальця, Січових Стрільців, Степана Бандери та деякі з прилеглих», – написала Онищук.

«Бригади енергетиків одразу виїхали на місце події та розпочали відновлювальні роботи. Наразі енергопостачання вже повністю відновлено», – вказала голова ОВА.

І уточнила, що «енергопостачання у центральній частині міста відновлено».Нагадаємо, в Івано-Франківську, де цієї ночі тривала робота протиповітряної оборони через ворожу атаку із застосуванням дронів-камікадзе, постраждалих немає. Ціллю противника стала цівільна інфраструктура.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь