Бербок попередила, до чого призведе відмова від підтримки України

Політика, Світ

Про це політик сказала під час виступу на Генасамблеї ООН у Нью-Йорку.

Міністр заявила, що припинення поставок не призведе до миру, а лише погіршить ситуацію.

«Якщо росія припинить напад, війна закінчиться. Якщо Україна перестане захищатися, це буде кінець України», – підкреслила вона, посилаючись на принципи Статуту ООН і необхідність реформи Ради Безпеки.Бербок також зазначила, що відмова від підтримки України призведе до зростання воєнних злочинів.

«Якщо путін не захоче сісти за стіл переговорів, припинення нашої підтримки означатиме, що українські лікарні та їхні діти залишаться без захисту. Це означатиме, що воєнних злочинів побільшає, а не поменшає, можливо, і в інших країнах», – заявила вона.

Нагадаємо, що кандидат в президент США від Республіканської партії Дональд Трамп повідомив, що нашій державі потрібно було одразу капітулювати.

Під час візиту до США Зеленський хотів показати Трампу свій План перемоги. Однак у команді експрезидента заявили, що він взагалі не планує такої зустрічі.

Трамп, реагуючи на приїзд Зеленського до Нью-Йорка, назвав його «найкращим продавцем в історії», бо нібито після кожного візиту до США президент України повертається «з 60 мільярдами доларів». Також він заявив, що Америці слід вийти з війни в Україні.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь