Стало відомо, коли у росіян почнеться снарядний голод після знищення великих складів

Політика

Ефект від знищення українськими бійцями стратегічних складів боєприпасів у росії, ймовірно, настане протягом двох-трьох тижнів.

Про це заявив заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони Естонії підполковник Янек Кессельманн, повідомляє ERR.

За його словами, інтенсивність обстрілів на фронті з боку російських військ знизилася з 226 обстрілів на день минулого тижня до 155 обстрілів на день цього тижня. Кессельманн зазначив, що це ще не пов’язано з результатом знищення складів минулого тижня, адже «ефект від цієї події, ймовірно, настане через два-три тижні».

«Оскільки російська федерація втратила досить значну кількість боєприпасів, призначених для фронту, їй, імовірно, доведеться розставити пріоритети у своїх діях найближчими місяцями», – сказав він.

Естонський розвідник зазначив, що у цьому світлі постає запитання, чи вистачить у російських військ ресурсів, щоб відтіснити українські частини, які увійшли до Курської області росії, назад.Він також додав, що цього тижня росія продовжила повільне просування на Покровському напрямку і досягла вихідної позиції для оточення населеного пункту Селидове.

«Якщо цей населений пункт буде захоплений ворогом, постачання Покровська та Курахове, ймовірно, буде порушене», – зазначив Кессельманн.

Удар по російському складу боєприпасів у населеному пункті Торопець Тверської області позначиться на операціях російських сил, зокрема в Курській області, йдеться в розвідувальному огляді Міністерства оборони Великої Британії.

Під Тихорецьком Краснодарського краю росії вночі 21 вересня була атакована 719 база артилерійських боєприпасів. Туди росіяни зводили північнокорейські снаряди.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь