Трамп відповів на критику Гарріс його плану щодо України

Політика, Світ

Кандидат Республіканської партії у президенти США Дональд Трамп відреагував на непряму критику своєї суперниці Камали Гарріс його пропозиції щодо України.

Трампа цитує видання The Guardian.

Напередодні на брифінгу з Володимиром Зеленським у Вашингтоні Камала Гарріс назвала політику кампанії Дональда Трампа щодо припинення війни з росією «пропозицією капітуляції». Гарріс не назвала Трампа на ім’я, але сказала, що «в моїй країні є дехто, хто хоче змусити Україну відмовитися від значної частини її суверенної території».

«Ці пропозиції збігаються з пропозиціями путіна. І давайте будемо відвертими, це не пропозиції миру. Натомість це пропозиції капітуляції», – сказала Гарріс.

Трамп відкинув критику своєї опонентки і наполягав на тому, що він лише хоче зупинити «шоу жахів, яке триває».При цьому Трамп прямо відмовився відповісти, чи повинна буде Україна віддати рф свої території.

Дональд Трамп та Володимир Зеленський повинні зустрітись 27 вересня у Нью-Йорку, хоча перед цим у команді експрезидента заявляли, що він не має наміру бачитися із українським лідером.. Дональд Трамп каже, що переконуватиме Володимира Зеленського «у необхідності миру».

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь