Відео: ЗСУ показали знищення російського комплексу С-400 на Курщині

Політика

Оператори аеророзвідки під час бойового вильоту на Курському напрямку виявили ворожий ЗРК С-400 «Тріумф», вартість якого оцінюється в 1,2 млрд доларів. Координати передали артилеристам.

Відео ураження комплексу опублікували Сили безпілотних систем. У поясненні йдеться, що С-400 виявили оператори аеророзвідки 413 ОББС «Рейд». Екіпаж миттєво передав координати групі вогневого ураження, і невдовзі реактивна артилерія перетворила комплекс на купу металобрухту.

Раніше 1 червня Сили оборони України здійснили вогневе ураження носіїв комплексів С-400 та С-300 окупантів, з яких обстрілювали Харків. Протягом тижня після цього зенітні керовані ракети С-300 по місту масово не застосовувалися, що можна вважати наслідком застосування західної зброї по цілях на території рф.

У тимчасово окупованому Криму українські захисники уразили зенітний ракетний дивізіон С-400 окупантів в районі Джанкоя та два зенітні ракетні дивізіони С-300 біля Чорноморського та Євпаторії.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь