Партизани провели розвідку бази окупантів у Донецькій області

Політика

Український партизанський рух АТЕШ провів успішну розвідку бази російських окупаційних сил у селі Ялинське Донецької області, попри ретельне маскування об’єкта.

Згідно з повідомленням на їхньому Telegram-каналі, вдалося виявити базу 57-ї окремої мотострілецької бригади ЗС рф, розташовану в одному з житлових будинків села.

Як зазначили партизани, окупанти намагаються уникати виявлення, переміщуючи техніку і людей потай. Через значні втрати підрозділ змушений ретельно маскувати об’єкти. Наприклад, антени використовують лише на час роботи, після чого їх ховають, а місця зберігання боєприпасів постійно змінюють через загрозу постійних ударів української артилерії та авіації.

Раніше ми писали, що партизани розвідали російський полігон «Ангарський» у Криму. Його вдалося розкрити, незважаючи на обережність окупантів.

Також нагадаємо, що у тимчасово окупованому Криму на в’їздах до Євпаторії росіяни будують нові інженерні укріплення.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь