ЗСУ атакували у Волгоградській області РФ склад, куди прибув ешелон з іранськими ракетами

Війна

ЗСУ атакували у Волгоградській області РФ склад, куди прибув ешелон з іранськими ракетами

Попри запевнення офіційно влади РФ, про всі збиті безпілотники, факти говорять про інше.

У ніч проти неділі, 29 вересня, у низці регіонів Росії прогриміли вибухи. Про це повідомили місцеві Телеграм-канали.

 

В РФ повідомили про 125 збитих українських БПЛА

РосЗМІ, посилаючись на офіційну владу повідомляють, що усі безпілотники були збиті. Зокрема Міністерство оборони РФ повідомило про 125 успішно збитих українських БПЛА. Однак місцеві мешканці пишуть, що вибухів у пожеж було безліч.

За інформацією, в Єйську Краснодарського краю РФ прогриміли вибухи біля військового містечка. Там розташований аеродром. На місці вибуху виникла пожежа, повідомляють місцеві ЗМІ.

“Вибухи пролунали біля військового містечка, де також розташований аеродром ВМФ РФ – там базується 859-й Центр бойового застосування і перенавчання льотного складу морської авіації ВМФ РФ і 190-й навчальний змішаний авіаційний полк ВМФ”, – написали користувачі в групах Єйська і Краснодарського краю.

Згодом губернатор Краснодарського краю РФ Веніамін Кондратьєв заявив про атаку українських безпілотників. “У селі Шабельське Щербинівського району пригнічений силами РЕБ безпілотник під час падіння врізався в дерево і вибухнув – від вибухової хвилі в будинку, що стоїть поблизу, вибило вікна і двері, осколками пошкодило автомобіль”, – додав він.

Про вибухи також повідомляли мешканці Волгодонська Ростовської області та інших населених пунктів. Місцеві пабліки повідомляють про пожежу у селі Самарське Азовського району.

ЗСУ потрапили у “жирну” ціль в тилу ворога

Були вибухи і у Воронежі. Про це повідомив місцевий губернатор. «Кілька пригнічених та збитих українських БПЛА впало у Воронежі та передмісті. За попередніми даними, постраждалих немає. На Московському проспекті падаючий безпілотник потрапив у житловий комплекс, сталося загоряння. Воно вже локалізоване. Також зафіксовано одну пожежу у житловій забудові у лівобережній частині міста. Ще кілька збитих БПЛА горять на землі на околицях міста і за його межами: за попередніми даними, пошкоджено дах одного будинку», — написав глава регіону.

Однак не все так просто. Телеграм-канал Кримський вітер повідомляє, про влучання у склад боєприпасів на території Волгоградської області. “Підтверджено. Котлубань, Волгоградська область. Атаковано арсенал боєприпасів Головного управління ракетно-артилерійського озброєння Міністерства оборони Росії.

Склад атакували СЗГ ЗСУ, підрозділи БПС ГУР МОУ та СБУ. Арсенал “Котлубань” використовувався для зберігання та модернізації ракетно-артилерійського озброєння (у тому числі іранського виробництва). Напередодні удару на територію арсеналу прибув черговий ешелон із іранськими ракетами”, йдеться у повідомлення.

Матінко мuлосердна.. яка ж таргедія…Сімя вuрішuла провестu свого батька на фронт, але aвaрія зaбрaлa жuття всієї родuнu…
На автодорозі Н-03 сполученням Житомир-Чернівці біля урочища “Чотири Корчми” трапилася моторошна ДТП, в якій загинув військовий та його родина

Росія втратила під Вугледаром дві бригади й понад дві тисячі одиниць військової техніки, — Forbes
Під час боїв за місто 155-ту бригаду морпіхів ЗС РФ двічі знищували і двічі відновлювали

Податкова виxодить на пoлювання! Пеpевірять раxунки всіх укpаїнців – навіть за коpдоном – штpафи до 800 тиcяч
Податкова скоро розпочне обмін даними з іншими країнами та за помилкові дані штрафуватиме на 800 тисяч

Залишити відповідь