Всім приготуватися: жовтень та листопад будуть у вогні – Коваленко попередив про жорстокі атаки з повітря

Війна, Події України

Всім приготуватися: жовтень та листопад будуть у вогні – Коваленко попередив про жорстокі атаки з повітря

З’явився черговий прогноз щодо закінчення війни, Коваленко поділився, що на нас чекає в майбутньому.

Що очікує українців у жовтні, прогноз щодо війни
В Україні триває повномасштабна війна, яка забирає життя багатьох. Астрологи, ясновидці та екстрасенси діляться своїми прогнозами щодо дати закінчення війни та результату війни. І ось черговим прогнозом ділиться Коваленко на своїй сторінці у Тікток.

Згідно з прогнозом, на Україну чекають не прості часи, особливо найближчі два місяці. Як зазначається, у ці місяці росія атакуватиме нашу країну. Вона накопичила за весь час чимало повітряних цілей і варто бути готовим до частих атак з повітря.

Однак Коваленко зазначає, що й Україна не «сидітиме склавши руки», ми зможемо відбивати атаку, а також і самій чинити напад на ворога. Наша країна готова до можливих атак.

Варто нагадати, що президент Сербії Олександр Вучич заявив, що війна в Україні триватиме ще 10 років і закінчиться за корейським сценарієм – мирним врегулюванням існуючої лінії фронту.

@andriykovi89 Ракетна тактика ворога і плани на ближчі місяці #андрійковаленко #українськийтікток #кинджал #фронт ♬ оригінальний звук – Андрій Коваленко

“Ніхто цього не приховує, і врешті-решт настане світ. Я вперше говорю це публічно – на основі досягнутих рубежів за корейським сценарієм”, – сказав Вучич.

На його думку, до того, як це станеться, Україна та росія “боротимуться за кожне село і за кожне місто без жодних рішень”.

Вчитель стверджує, що питання України серед простих американців зараз – “на 9 місці”. А у пріоритеті проблеми – міграції, економіки та охорони здоров’я.

“У росіян зараз, за ​​всіх проблем, вони не показують, що вони з цим стикаються. Звичайно, у них є економічні проблеми, але вони показали, що вони жорсткіші, що стосується економіки, так. Вони показали, що вони сильніші, ніж вони всі чекали.

Ми не недооцінюємо їхню армію, звичайно, очікувалося, що російська економіка падатиме швидше. Вони використовували свої ресурси для розвитку своєї військової та спеціальної промисловості, і саме це тримає Росію економічно”, – зазначив він.

Вчитель припускає, що зараз світу між Росією та Україною бути не може, “бо у росіян зараз є психологічна перевага на полі бою”.

Шукайте деталі в групі
Facebook




Джерело

Залишити відповідь