Без борошна та яєць! Картопляні коржі з сиром за 5 хвилин: ідеальний сніданок
Найшвидший сніданок, який я готувала для сім’ї! 2 інгредієнти натираю на терці і трішки обсмажую, що може бути простіше! І це дуже смачно, мене завжди хвалять!
Інгредієнти:
- картопля – 4 шт.
- сир моцарела – 100 г
- сіль – щіпка
Приготування:
Картоплю очищаю від шкірки та поміщаю в холодну воду. Подрібнюю на маленьких зубчиках терки сир моцарела. На пательню додаю краплю олії та розігріваю. У цей час натираю на середніх зубцях терки картоплю.
Викладаю подрібнену картоплю на пательню, діаметр посуду не має бути більшим за 20 см. На тонкий картопляний шар викладаю тертий сир. Посипаю сирний шар картоплею так, щоб розподілити його по всій поверхні. Солю і накриваю сковороду кришкою, готую на середньому вогні кілька хвилин.
Далі корж перевертаю, другий бік готувати під кришкою не потрібно. Смажу другий бік коржа 2 хвилини. За бажанням можна заново перевернути, щоб краще підсмажити.
У підсумку отримую смачний сніданок із мінімумом калорій. Щоб зробити деруни кориснішими, можна готувати їх на вершковому маслі.