Салат «Ніжність» — простий в приготуванні, ситний та дуже смачний
Салат «Ніжність» дуже простий в приготуванні, ніжний, ситний та неймовірно смачний. Родина й гості будуть в захваті від такої вишуканої страви, яку можна подати на святковий стіл
Складові:
- М’ясо курки 600 гр.;
- Гриби 600 гр.;
- Яйця курячі 6 шт.;
- Огірок свіжий 3 шт.;
- Майонез домашній 150 мл.;
- Сметана 20% 150 мл.;
- Часник 2 зуб.;
- Сіль 0,5 ч. л.;
- Перець 0,5 ч. л.
Спосіб приготування:
- Помийте та наріжте печериці, обсмажте до випаровування води, додайте олію, сіль, перець й витримайте до повного приготування.
- Намастіть філе спеціями, загорніть у фольгу, викладіть на деко та випікайте пів години при температурі 200 градусів.
- Відваріть яйця, очистьте та натріть на тертці.
- В ємності змішайте майонез, сметану, сіль та перець.
- В спеціальну форму викладіть шар м’яса, змастіть соусом, зверху гриби, соус, яйця та накрийте харчовою плівкою.
- Поставте страву в холодильник та 2 години.
- Натріть огірки, відіжміть сік та викладіть на салат рівномірним шаром перед подачею.