Салат з квасолею, баклажанами і курочкою! Неймовірно смачно, ситно і бюджетно
Салати з квасолею подобаються не всім. А ось і даремно – в моїй родині вони завжди на столі і ми всі, і наші гості, із задоволенням їх їмо. Нещодавно зі мною поділилися ще одним рецептом – з баклажанами і курячим м’ясом. Дуже смачно
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- квасоля;
- куряче філе або індичка;
- баклажани;
- сир;
- зелень, часник;
- майонез;
- сіль перець.
Процес приготування
Продукти беріть в будь-яких, але в рівних кількостях, так, як ви завжди берете для своїх улюблених салатів.
М’ясо промиваємо і сушимо паперовими рушниками, ріжемо на шматочки і обсмажуємо на невеликій кількості соняшникової олії.
Баклажани ріжемо невеликим кубиком і також обсмажуємо на невеликій кількості олії
Порада: можна баклажани скропити олією і обсмажувати на сухій сковороді, якщо ви не любите смажити цей овоч в олії.
Охолоджуємо м’ясо і баклажани і змішуємо, додаємо пару зубців часнику, пропущених через прес.
Додаємо червону відварну або консервовану квасолю і тертий сир, нарізану зелень.
Заправляємо майонезом або сметаною, натуральним йогуртом.
Настоюємо салат хвилин 30 і подаємо до столу.
Якщо у вас немає баклажанів, замініть їх смаженими печерицями або будь-якими іншими грибами, додайте цибулю.