Завжди варю рису трохи більше, щоб на другий день приготувати смачний сніданок для всієї родини

Життя

Я дуже економний людина, яка знає ціну грошам. Тому я ніколи не викидаю їжу. Якщо раптом у мене залишається з вечора рис, який за час, проведений в холодильнику, стає дуже смачним, я готую з нього неймовірно апетитне блюдо, яке вся сім’я з радістю їсть за сніданком

Рецепт омлету з рисом

Щоб приготувати такий апетитне страву, нам знадобляться такі інгредієнти:

  • дві склянки відвареного рису;
  • три яйця;
  • зелена цибуля, петрушка або коріандр;
  • головка ріпчастої цибулі;
  • по щіпці орегано, перцю меленого і солі;
  • столова ложка вершкового сиру;
  • шинка;
  • тертий твердий сир;
  • чайна ложечка розпушувача.

Спочатку яйця розбиваємо в миску, збиваємо виделкою і змішуємо з рисом. Потім нарізаємо зелень, змішуємо її з рисом і яйцями

Приправляємо закуску орегано, солимо її і перчимо, а потім додаємо вершковий сир, тертий сир, дрібно нарізану шинку і розпушувач.

Всю цю суміш гарненько перемішуємо і викладаємо на сковороду, змащену олією.

Ємність накриваємо кришкою і даємо омлету смажитися на середньому вогні протягом п’яти хвилин. Потім перевертаємо страву і знову смажимо його під кришкою ще 5 хвилин.

Після цього можна тут же перекладати омлет на тарілку, посипати тертим сиром або рубаною зеленню і подавати до столу.

Залишити відповідь