Арсенал у Волгоградській області рф атакували понад сотня українських дронів, – джерело

Політика, Світ

У Волгоградській області рф арсенал зберігання ракет атакували в ніч на 29 вересня Сили безпеки і оборони України.

Про це повідомило джерело у розвідці.

«В ніч на 29 вересня внаслідок спільної операції ГУР, ССО, СБУ, СЗР та ЗСУ уражено арсенал зберігання ракет, боєприпасів та вибухових матеріалів 1-го розряду в селищі Котлубань Волгоградської області рф», – зазначив співрозмовник.

За інформацією джерела, арсенал атакували близько 2:30 ночі 29 вересня за допомогою 120 ударних дронів-камікадзе різних типів українського виробництва. Відстань до цілі становила понад 600 кілометрів, а в районі влучання розпочалася масштабна пожежа.

Ураження арсеналу боєприпасів та ракетного озброєння спричинить нестачу боєприпасів у забезпечення підрозділів окупаційної армії рф, додав співрозмовник.Раніше повідомлялося, що цієї ночі лунали щонайменше у семи регіонах росії лунали вибухи. У міноборони рф заявили про 125 перехоплених та знищених безпілотників уночі. Так, 67 дронів нібито знищили над Волгоградською областю, 17 – над Бєлгородською, ще 17 – над Воронезькою областю, 18 – над Ростовською областю, по одному над Брянською та Курською областями та Краснодарським краєм, ще 3 – над акваторією Азовського моря.

У Краснодарському краї рф у місті Єйськ пролунали вибухи поблизу військового містечка та військового аеродрому. Там заявили про атаку безпілотників.

Ми писали, що у Волгоградській області рф, ймовірно, був атакований склад з російською зброєю. Там могли зберігати іранські балістичні ракети.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь