Домашній курячий паштет. Рецепт, який шукають усі господині
На будь-якому столі повинні бути закуски. Пропонуємо приготувати паштет із курятини, який танутиме в роті і не залишить нікого байдужим. Швидше записуйте рецепт.
Ось що нам знадобиться:
Мелений перець;
Сіль;
Вершки жирні – 400 мл;
Молоко – 0,5 л;
Олія соняшникова – 45 мл.;
Олія 82% жиру – 100 грамів;
Цибуля – 3 шт.;
Куряча печінка – 1000 грамів.
Покроковий рецепт приготування страви:
Залийте чисту печінку молоком і залиште на годину.
Наріжте цибулю та обсмажте на сковороді.
Перекладіть печінку в цибулю та готуйте півгодини.
Додайте вершки та готуйте п’ятнадцять хвилин.
Додайте спеції, перемішайте і залиште остигати.
Подрібніть все блендером, додавши масло.
Переведіть паштет у банки та залиште охолоджуватися на 12 годин.
Джерело