Домашній курячий паштет. Рецепт, який шукають усі господині

Життя

На будь-якому столі повинні бути закуски. Пропонуємо приготувати паштет із курятини, який танутиме в роті і не залишить нікого байдужим. Швидше записуйте рецепт.

Ось що нам знадобиться:
Мелений перець;
Сіль;
Вершки жирні – 400 мл;
Молоко – 0,5 л;
Олія соняшникова – 45 мл.;
Олія 82% жиру – 100 грамів;
Цибуля – 3 шт.;
Куряча печінка – 1000 грамів.
Покроковий рецепт приготування страви:
Залийте чисту печінку молоком і залиште на годину.

Наріжте цибулю та обсмажте на сковороді.

Перекладіть печінку в цибулю та готуйте півгодини.

Додайте вершки та готуйте п’ятнадцять хвилин.

Додайте спеції, перемішайте і залиште остигати.

Подрібніть все блендером, додавши масло.

Переведіть паштет у банки та залиште охолоджуватися на 12 годин.
Джерело

Залишити відповідь