Маска не запросили на урядовий інвестиційний саміт в Британію

Політика, Світ

Влада Великої Британії не запросила найзаможнішу людину світу Ілона Маска на урядовий інвестиційний саміт, який пройде 14 жовтня.

Про це повідомляє BBC.

У британському уряді відмовилися коментувати рішення не запросити найзаможнішу людину світу на саміт International Investment Summit.

Сам Маск вже висловив своє обурення щодо цього рішення.

«Я не думаю, що хтось повинен їхати до Великої Британії, коли вони звільняють засуджених педофілів, щоб ув’язнити людей за публікації в соціальних мережах», – зазначив Маск.Раніше цього місяця британська влада звільнила деяких ув’язнених, щоб зменшити переповненість в’язниць, але сексуальні злочинці не були включені до цього рішення.

За даними мовника, Маска не запросили через його публікації в соціальній мережі Х під час заворушень у Британії минулого місяця.

Зазначається, що під час серпневих заворушень у Британії Маск поділився думкою, а згодом видалив свій пост в соцмережі Х, щодо теорії змови про те, що уряд Великої Британії будує «табори на Фолклендських островах для затриманих під час заворушень людей».

Тоді британські міністри заявили, що його коментарі були «абсолютно невиправданими» та «досить жалюгідними».

Слід зазначити, що минулого року Маск також був запрошений на цей саміт, проте він тоді не прийшов на урядовий захід.

Читайте також:

Політичні групи Європейського парламенту визначили перелік кандидатів на отримання премії Андрія Сахарова за свободу думки у 2024 році. До переліку увійшов і американський бізнесмен Ілон Маск, його кандидатуру висунули відразу дві політичні групи ЄП.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь