Обіцяний путіним великий контрнаступ на Курщині провалився, – Bild

Політика

Російські військові планували здійснити великий наступ в Курській області, виконуючи на вказівку путіна вибити українські війська до жовтня. Однак він обернувся крахом.

Про це повідомляє Bild.

За даними видання, російський диктатор у середині серпня зробив заяву, що до 1 жовтня російська армія має повністю повернути під свій контроль усю територію Курської області.

Утім, щось пішло не так. Видання зауважило, що лише 17 вересня танки ЗС просунулися на південь від Кореневого. Незабаром у Кремлі заявили, що у російської армії є час уже до середини жовтня, щоб повернути під контроль Москви зайняті ЗСУ території. Однак і ця мета поки що здається ілюзорною.

Раніше керівник Центру протидії дезінформації (ЦПД) Андрій Коваленко повідомляв, що путін наказав керівнику ФСБ Бортнікову виправляти власні помилки і воювати за Курську область. Дюмін (заступник міністра оборони рф, – ред) не впорався вже із задачею виграти цю битву для рф до жовтня. Але значну роль зараз в боях у Курській області зі сторони рф грає ФСБ. Саме вони, на думку у Кремлі, провалилися і допустили втрату частини Курської області.Наразі ворог перекинув у Курську область сили Ленінградського військового округу і частково Московського військового округу. Втім, ці підрозділи доволі «нестабільні».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь