ОБРАЗИЛАСЯ НА ЗЕЛЕНСЬКОГО ТА ПОЇХАЛА В ОКУПАЦІЮ: КУДИ ЗНИКЛА “ЗОЛОТА РИБКА” УКРАЇНИ ЯНА КЛОЧКОВА

Війна

ОБРАЗИЛАСЯ НА ЗЕЛЕНСЬКОГО ТА ПОЇХАЛА В ОКУПАЦІЮ: КУДИ ЗНИКЛА “ЗОЛОТА РИБКА” УКРАЇНИ ЯНА КЛОЧКОВА

Колишня спортсменка живе в окупації та мовчить про війну

Чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова стала найтитулованішою зрадницею України. Колишня спортсменка після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну переїхала до окупованого КримуЗолота рибка” України цинічно мовчить про війну, жодного разу не засудивши РФ за агресію

Примітно, що у 2021 році Клочкова образилася на українську владу, зокрема на президента країни Володимира Зеленського. Яна поскаржилася, що її не запросили на святкування 30-х річниці Дня незалежності України. Тоді на урочисту церемонію запросили багатьох відомих спортсменів, а Сергій Бубка та Андрій Шевченко навіть отримали ордени із рук президента. Перед нею у зв’язку із цією ситуацією вибачився нардеп-спортсмен від “Слуги народу” Жан Беленюк.

Довідка: Яна Клочкова – одна з найтитулованіших спортсменок України, 5-разова медалістка Олімпійських ігор, багаторазова чемпіонка та призер чемпіонатів світу та Європи. За кар’єру встановила 50 рекордів України. У 2010 році народила сина Олександра від грузинського спортсмена та бізнесмена Левана Ростошвілі. З 2012 року виховує сина сама.Першим про зраду Клочкової заговорив радіоведучий та блогер Слава Дьомін. Саме він розповів, що у 2022 році Яна разом із сином виїхала з Києва до окупованого Криму, де досі мешкає з батьками. Яна не коментувала цієї інформації. Крім того, колишня спортсменка закрила доступ до своєї сторінки в Instagram і перестала оновлювати Facebook, при цьому Клочкова веде блог у російській соцмережі VK.Нагадаємо, 2024 року українська фехтувальниця на шаблях Ольга Харланздобула шосту олімпійську медаль, вигравши “золото” у командному турнірі на Олімпійських іграх у Парижі. Таким чином, шаблістка побила досягнення Клочкової та стала найтитулованішою представницею України в історії Олімпіад.

Каpа небеcна спуcтилася на Землю! Тoнуть cотнями і тварини, і авто. Міcто мільйонник пiшло під воду. Відео
На російській Бурятії через паводок введено режим надзвичайної ситуації.

❗Подружжя Зеленських зустрілося із Президентом та Першою леді США.
❗Подружжя Зеленських зустрілося із Президентом та Першою леді США.

Жаxлива тpагедія сколиxнула cвіт. В одну мить потoнуло 46 людей, сеpед загuблих – 37 дітей
В Індії загинули щонайменше 46 осіб.

Залишити відповідь