Померла зірка фільмів про Гаррі Поттера

Політика, Світ

Відома актриса Меггі Сміт, яка здобула популярність завдяки ролі Мінерви Макґонеґел у фільмах про Гаррі Поттера, померла у лікарні 27 вересня у віці 89 років.

Про її смерть оголосили сини актриси, зазначивши, що вона провела останні дні в оточенні рідних і друзів.

Сини Меггі Сміт, Кріс Ларкін та Тобі Стівенс, подякували медичному персоналу лікарні Челсі та Вестмінстера за їхню турботу і підтримку. Вони також закликали поважати їхню конфіденційність у цей важкий час.

Про причини смерті не повідомляється, але відомо, що актриса мала проблеми зі здоров’ям. У 1998 році їй діагностували базедову хворобу, і вона проходила лікування. У 2007 році Сміт також боролася з раком молочної залози, про що з’явилася інформація, що вона змогла подолати хворобу у 2009 році.

Меггі Сміт залишила за собою значний творчий спадок, включаючи численні ролі в театрі та кіно. Її кар’єра охоплює більше шести десятиліть, і вона отримала численні нагороди за свої виступи, включаючи два Оскари, три премії BAFTA та дві премії Тоні.Раніше ми писали, що на 76 році життя помер барабанщик легендарного гурту АВВА Роджер Палм, у якого діагностували хворобу Альцгеймера.

Також нагадаємо, що помер актор Девід Грем, який озвучував дідуся Свина із мультфільму «Свинка Пеппа», серіали «Доктор Хто» та «Громові птахи». Він пішов із життя у віці 99 років.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь