Республіканці розкритикували Трампа: він образив Гарріс

Політика, Світ

Під час передвиборчої кампанії кандидат у президенти США Дональд Трамп зазнав критики через образливі висловлювання на адресу своєї опонентки, чинної віце-президентки Камали Гарріс.

Трамп назвав Гарріс розумово неповноцінною та психічно неповноцінною, що викликало осуд з боку представників обох партій.

Сенатор Ліндсі Грем (республіканець) заявив, що замість образ краще було б обговорювати політичні питання. Колишній губернатор Меріленду Ларрі Хоган назвав зауваження Трампа образливими для Гарріс і для людей з психічними розладами. Демократ, губернатор Іллінойсу Джей Пріцкер, засудив ці висловлювання, зазначивши, що Трамп проектує свої проблеми на інших.

Вибори президента США відбудуться 5 листопада 2024 року, і до них залишилося 37 днів.

Раніше ми писали, що сенатор Джей Ді Венс від штату Огайо, соратник експрезидента Дональда Трампа на виборах, розкритикував президента України Володимира Зеленського після їх зустрічі.Також нагадаємо, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп під час зустрічі із Зеленським 27 вересня  прийняв його запрошення відвідати Україну.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь