Салат «Каприз» – один раз спробувала, але вже впевнена, що він буде на новорічному столі

Життя

Салат називається «Каприз». Вперше я спробувала його в гостях, і він відразу став моїм одним з улюблених з курячою печінкою. Основний інгредієнт потрібно правильно приготувати, щоб салат вийшов смачним і ніжним.

за матеріалами Скарбничка рецептів

Інгредієнти, які будуть потрібні:

  • Пів кілограмів курячої печінки;
  • Три цибулини вагою 100 г;
  • Один свіжий огірок;
  • Одна морквина вагою 200 г;
  • Одна банка зеленого горошку;
  • Три яйця.

Для майонезу знадобляться:

  • 100 мл олії соняшникової;
  • 50 мл молока;
  • Одна ст. ложка соку лимона;
  • Пів ч. ложки солі;
  • Третина ч. ложки сушеного часнику;
  • Одна ч. ложка французької гірчиці.

Салат «Каприз»: переходимо до процесу приготування

В першу чергу потрібно приготувати печінку. Помийте субпродукт і поріжте у вигляді кубиків. Залийте 50 мл соєвого соусу і відсуньте вбік на 15 хвилин.

В цей час дрібно наріжте цибулю, а моркву натріть за допомогою терки з великими вічками.

У сковорідку налийте невелику кількість олії і нагрійте. Перекладіть печінку разом з соєвим соусом на сковорідку і обсмажуйте від 5 до 7 хвилин.

В кінці приготування видавіть три зубці часнику і додайте в субпродукт. Приберіть печінку з вогню і нехай остигає.

На цій же сковорідці, наливши трохи олії, обсмажити цибулю, а після морквину. Тільки окремо смажте овочі.

Поріжте огірок і варені яйця у вигляді кубиків.

Тепер всі продукти з’єднайте в відповідній посуді і всипте горошок, перед цим зливши рідину.

Тепер залишилося посолити, поперчити за своїм смаком і додати майонез, який готується так:

  • візьміть банку, налийте молоко кімнатної температури і олію. Збивайте, поки суміш не стане густою;
  • потім додайте всі інгредієнти і ще раз збийте.

Перемішайте салат і зверху можете прикрасити горошком і зеленню.

Залишити відповідь