Щоб котлети танули в роті, бабуся навчила додавати в фарш особливий інгредієнт
У кожної господині є свої секрети приготування соковитих котлет. Є секретний інгредієнт і в курячих котлетки моєї бабусі. Вона мені розповіла, що додає в них терті яблучка. Пропоную вам рецепт ніжних котлет, що тануть у роті
Для приготування котлет за бабусиним рецептом вам знадобиться:
- 600 грамів курячого фаршу;
- 1 чайна ложка солі;
- два яблука;
- одна фіолетова цибулина;
- два яйця;
- два зубчики часнику;
- трохи чорного меленого перцю;
- п’ять столових ложок кукурудзяної муки;
- 100 мілілітрів рафінованої соняшникової олії.
Як приготувати
Спочатку прочистіть цибулю і яблука і наріжте їх маленькими шматочками. Спершу на соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю, а потім додайте до нього яблука. Продовжуйте обсмажувати, поки цибуля повністю не приготується
Подрібніть часник. Фарш перемішайте з подрібненим часником і яблучно-цибулевої засмажкою. Вбийте яйце, знову добре перемішайте. Посоліть, поперчіть і знову все ретельно вимішайте.
Сформуйте маленькі круглі котлетки. Обваляйте їх з усіх боків в кукурудзяній муці. Обсмажте на соняшниковій олії з обох сторін
Готові котлетки можна їсти гарячими. До холодних котлет відмінно підійде салат, ваш улюблений соус або будь-який гарнір.