У Кам’янці-Подільському відбудеться тренінг «Подільська кухня як гастрономічний магніт»
пошук
26-05-2023 0 1
26 травня у Кам’янці-Подільському відбудеться тренінг «Подільська кухня як гастрономічний магніт» для рестораторів та готельєрів. Про це у Facebook повідомляє аналітично-тренінгова громадська організація «Ейдос».
Тренінг пройде на терасі кав’ярні «Кава від поліцмейстера». Спікери та експерти в гастрономії обговорять такі теми:
- які існують тренди гастрономічного туризму;
- як формується культура виробника та зростає кількість задоволених споживачів;
- як пишеться історія регіональної кухні (на прикладі Галицької кухні);
- як вирішити проблеми сприйняття української кухні в національному масштабі;
- як формується культура української кухні.
Ресторатор, розробник концепцій, співзасновник Клубу галицької кухні Всеволод Поліщук розповість, як робити гроші на локальній кухні та українських традиціях. Також поділиться досвідом роботи у Львові та Хмельницькому.
Авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін розповість, як змінюється сприйняття української кухні в національному масштабі, а також про те, як змінюється сприйняття в тих, хто готує і в тих, хто споживає.
Гастрогідеса, дослідниця Подільської кухні Олена Павлова розкриє секрет як закохати гостя у свій заклад. Також розповість про особливості гастрономічної культури.
Читайте також:
Vinnytsia Wine Days – дні винної культури у Вінниці
«До Львову я не пасую», — емоції та підміна понятть чи факти та здоровий глузд
Кіану Рівз знявся в рекламі віскі Suntory
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Читайте також
Найпопулярніші