У Києві відкрився ще один центр рекрутингу до війська

Політика

У Києві в Дніпровської РВА відкрився другий центр рекрутингу української армії, і вже 39-й центр в Україні.

Про це повідомила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень та відповідальна з питань безбар’єрності в Києві Марина Хонда на своїй сторінці у Facebook.

Отримати всю необхідну інформацію та за бажанням – рекрутуватися громадяни можуть за адресою: бульвар Івана Котляревського, 1/1 (приміщення Дніпровської РВА).

“Кампанія з рекрутингу відкриває унікальні можливості для мотивованих громадян. Це шанс не лише отримати цінний досвід та професійні навички, а і зробити свій внесок у звільнення нашої землі та наближення миру в Україні”, – заявив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Це вже другий центр рекрутингу української армії, відкритий у столиці.Перший, у ЦНАП Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, працює з 30 квітня цього року. До нього звернулося понад 2800 осіб.

У центрі не роздаватимуть повістки. Кожен громадянин зможе обрати собі посаду та військову частину відповідно до своїх побажань і цивільного досвіду.

“Наші центри — це інформаційно-консультаційні хаби, де кожен може дізнатися про доступні вакансії, необхідні кроки та документи для доєднання до Сил оборони. Ми допомагаємо людям знайти своє місце в армії, де їхні навички та бажання будуть найбільш затребувані”, – сказав уповноважений Міністерства оборони України з рекрутингу Олексій Бежевець.

Це вже 39-й центр рекрутингу української армії в Україні. Загалом до мережі звернулося понад 18500 осіб.

“Центри рекрутингу – не єдина активність Міністерства оборони в цьому напрямі. Так, рекрутуватися можна також онлайн, використовуючи послуги платформ з пошуку роботи, з якими відомство налагодило співпрацю. Загалом з кінця минулого року на вакансії, розміщені на чотирьох платформах, відгукнулося понад 370 тисяч громадян”, – зазначили у відомстві.

12 лютого 2024 у Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії, в якому даватимуть консультації, а не вручатимуть повістки.

Згідно з повідомленням Міністерства оборони України, щомісяця до Збройних сил України через рекрутингові центри долучається в середньому 6,5 тисяч добровольців.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь