У родичів Медведчука та Козака знайшли нове майно на ₴16 мільйонів

Політика

Суд арештував нову партію майна підприємства «Бетонбуд», яке його власники – рідні брати колишніх нардепів Віктора Медведчука та Тараса Козака приховали від фіскальних органів. Майно передали управлінню Національному агентству з виявлення активів (АРМА).

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань (ДБР).

«Правоохоронці встановили, що на балансі підприємства, яке ДБР передало в управління держави, перебуває необліковане майно: ангар для сипучих матеріалів, обладнання для виробництва бетону, склад та офісне приміщення. Загальна вартість виявленого майна складає майже 16 млн гривень», – пише ДБР.

Зазначається, що раніше в управління держави також було передано завод з виробництва цегли у Львівській області вартістю понад 5 млн доларів. Підприємство ухилялось від сплати податків, скеровуючи кошти на підтримку війни росії проти України.

Раніше Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) у перший день аукціону реалізувало вісім годинників з арештованої колекції екснардепа Віктора Медведчука. Загальна сума, отримана з продажу, становить майже 3,6 млн гривень.Крім того, в АРМА оголосили конкурси на управителя та оцінювача дачі Медведчука. Вона знаходиться в Карпатах.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь