У російському Єйську пролунали вибухи біля військового аеродрому

Політика, Світ

У Краснодарському краі рф у місті Єйськ пролунали вибухи поблизу військового містечка та військового аеродрому. Там заявили про атаку безпілотників.

Про це повідомляє Телеграм-канал Astra.

Користувачі соцмереж повідомили про вибухи у Єйську біля військового містечка, там знаходиться аеродром Військово-морського флоту рф. Стверджується, що кілька дронів рухалися з боку Білосарайської коси у напрямку Єська/Приморсько-Ахтарська.
Пізніше губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв підтвердив атаку безпілотниками. Він повідомив, що нібито у селі Шабельське Щербиновського району безпілотник врізався у дерево й вибухнув, внаслідок чого у одному з будинків вилетіли вікна та двері, а уламки пошкодили автомобіль.Крім цього, у місті Цимлянськ Ростовської області повідомили про вибухи. Жителі Волгодонська та інших населених пунктів області заявили про вибухи та пожежу у селі Самарське Азовського району.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв повідомив про нібито чотири збитих безпілотники та загоряння сухої трави, а пізніше заявив «про 18 знищених безпілотників».

Тим часом губернатор Воронезької області Олександр Гусєв написав про атаку кількох дронів на місто Воронеж. Там нібито спалахнули пожежі у місті та за його межами.

Пізніше він проінформував про повторні вибухи у Воронежі. Після збиття безпілотника у мікрорайоні Отрожка загорівся ліс.

Про атаку БпЛА та пожежу поінформували жителі Волгоградської області. Вони зазначили, що у районі селища Сади Придоння Городищенського району.

Загалом у рф заявили про 125 перехоплених та знищених безпілотників у ніч на 29 вересня – 67 дронів нібито знищили над Волгоградською областю, 17 – над Бєлгородською, ще 17 – над Воронезькою областю, 18 – над Ростовською областю, по одному над Брянською та Курською областями та Краснодарським краєм, а ще 3 – над акваторією Азовського моря.

У Ростовській області (рф) у ніч проти 27 вересня працювали сили та засоби протиповітряної оборони через фіксацію безпілотників у регіоні. Внаслідок відбиття повітряної атаки під містом Новошахтинськ сталася пожежа.

У ніч проти 23 вересня у місті Кам’янськ-Шахтинський Ростовської області рф заявили про ракетну атаку на хімічний комбінат «Кам’янський». Він, серед іншого, виробляє паливо для ракет.

Нещодавно у Ростовській області рф ліквідували пожежу на нафтобазі у Пролетарську. Вона зайнялася після атаки Сил оборони та тривала 16 днів.

22 вересня у Ростовській області (рф) працювали сили та засоби протиповітряної оборони через атаку дрона. У Міллерівському районі пролунали вибухи і сталася пожежа.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь