У столиці працювала ППО, пролунала серія вибухів

Політика

У Києві під ранок 26 вересня пролунали кілька вибухів. У районі півночі столиці триває робота сил та засобів протиповітряної оборони через атаку «Шахедів».

Про це повідомляє мер столиці Віталій Кличко.

Зазначається, що близько 05.44 у Києві було чути цілу серію вибухів.

«В Оболонському районі столиці працюють сили ППО», – написав Київський міський голова у своєму Telegram о 05.45.

Крім того, мешканців столиці закликають перебувати у безпечних місцях та не залишати укриття до завершення повітряної тривоги.Додамо, що близько 06.04 у Києві знову пролунало кілька вибухів. Перед тим моніторингові групи писали про рух «Шахедів» в районі лівого берега столиці.

Раніше повідомлялося, що через запуск російськими загарбниками кількох груп «Шахедів» у ніч проти 26 вересня у низці областей була оголошена повітряна тривога. Також сигнали про загрозу повітряних атак залунали й у Києві ще близько 01:40.

Крім того, у Києві було чути вибухи, й у районі столиці захисники неба відбивають ворожу атаку. Зокрема, про вибухи та роботу ППО повідомлялося близько 02:20, 04.25, 05.25 та 05.40.

Начальник Київської міської військової адміністрації кілька разів заявляв про роботу протиповітряної оборони у столиці протягом цієї ночі. А у Повітряних силах інформували про фіксацію БПЛА ворога у небі над Києвом.

Залишити відповідь