В ЦПД анонсували успіхи ЗСУ у Курській області

Політика

В планах Кремля було відвоювати Курську область до початку жовтня. Але загарбники провалили цей план. ЗСУ мають певні успіхи на цьому напрямку.

Про це повідомляє у Telegram керівник Центру протидії дезінформації (ЦПД) Андрій Коваленко.

«путін наказав керівнику ФСБ Бортнікову виправляти власні помилки і воювати за Курську область. Дюмін (заступник міністра оборони рф, – ред) не впорався вже із задачею виграти цю битву для рф до жовтня. Але значну роль зараз в боях у Курській області зі сторони рф грає ФСБ. Саме вони, на думку у Кремлі, провалилися і допустили втрату частини Курської області», – розповів він.

Тому, за словами Коваленка, зараз від ФСБ вимагають нести головні втрати в боях і це єдиний шанс Бортнікова не втратити крісло.

«Тим часом, Сили оборони продовжують вдалі дії в Курській області. Поки без деталей», – заінтригував військовий.В історичному контексті судити про успіх Курської операції Сил оборони поки рано. Але певні результати вже є, йдеться в інтерв’ю президента Володимира Зеленського.

Нагадаємо, що 23 вересня стало відомо, що захисники 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗСУ змогли прорвати ще одну ділянку на кордоні з рф.

З 22 на 23 вересня, за останню добу, окупанти втратили на фронті 1330 загарбників, 16 танків і 81 артилерійську систему.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь