Вершковий крем «П’ятихвилинка»
Вершковий крем «П’ятихвилинка»
Відмінно тримає форму! Можна додавати різні барвники і робити різні прикраси (тоді, після збивання, охолодіть крем в холодильнику).
Робиться легко і швидко і з доступних продуктів!
Складові:
– 250 гр вершкового масла (кімнатної температури)
– 200 гр цукрової пудри
– 100 мл молока
1 пакетик ваніліну
Молоко закип’ятити і остудити до кімнатної температури.
Всі компоненти змішати.
Збивати міксером до тих пір, поки маса не стане однорідною, перламутрового кольору. Приблизно 3-5 хвилин. (Іноді тільки після 5 хвилини крем починає збиватися, тому збивайте стільки, поки не зіб’ється, і краще на низькій швидкості. Ні в комбайнах, ні блендером, як показав досвід, крем не збивається, тому якщо немає міксера, то збивайте в ручну вінчиком або чим вам зручно).
Крем виходить пишний, ніжний, з легким ванільним ароматом.
Можна промащувати тортики і тістечка (рулети).
💕 Інколи життя ставить нас перед важкими виборами…
Чи були у вас моменти, коли вам доводилося робити важкий вибір? Поділіться своєю історією — ваша мудрість допоможе іншим. 🙏