Вершковий крем «П’ятихвилинка»

Світ

Вершковий крем «П’ятихвилинка»

Крем хоч і масляний, але не такий жирний, як вершкове масло + згущене молоко!

Відмінно тримає форму! Можна додавати різні барвники і робити різні прикраси (тоді, після збивання, охолодіть крем в холодильнику).

Робиться легко і швидко і з доступних продуктів!

Складові: 

– 250 гр вершкового масла (кімнатної температури)

– 200 гр цукрової пудри

– 100 мл молока

1 пакетик ваніліну

Молоко закип’ятити і остудити до кімнатної температури. 
Всі компоненти змішати.

Збивати міксером до тих пір, поки маса не стане однорідною, перламутрового кольору. Приблизно 3-5 хвилин. (Іноді тільки після 5 хвилини крем починає збиватися, тому збивайте стільки, поки не зіб’ється, і краще на низькій швидкості. Ні в комбайнах, ні блендером, як показав досвід, крем не збивається, тому якщо немає міксера, то збивайте в ручну вінчиком або чим вам зручно).

Крем виходить пишний, ніжний, з легким ванільним ароматом.

Можна промащувати тортики і тістечка (рулети).

💕 Інколи життя ставить нас перед важкими виборами…

Чи були у вас моменти, коли вам доводилося робити важкий вибір? Поділіться своєю історією — ваша мудрість допоможе іншим. 🙏

П’ять молитов, які захистять від зла та негараздів у родині
Молитви є потужним духовним засобом, який допомагає зміцнити віру та отримати Божу підтримку у боротьбі з негативним впливом

Головні причини, чому не можна залишати ключі в замку. Прикмета, якої дотримувалися ще наші прадіди
Залишений у замку ключ може мати різне значення залежно від народних прикмет і обставин.

Натуральна, ароматна та дуже смачна домашня ковбаса. Вдалий рецепт, який усі так просять
Рецепт домашньої ліверної ковбаси

Залишити відповідь