Відео: у Дагестані знову вибухнула АЗС, є жертви

Політика, Світ

27 вересня в районі села Новий Хушет в Дагестані стався вибух на автозаправній станції, де персонал проводив якісь маніпуляції з бензовозом.

За даними місцевих ЗМІ, після першого вибуху на заправці сталося ще декілька, у  навколишніх будинках пропало світло. Наразі відомо про щонайменше 5 загиблих і 10 поранених.


Рятувальники не намагаються гасити пожежу, бо є загроза подальших вибухів, а поліція намагається розігнати натовп, який зібрався подивитися на інцидент зблизька. Бо коли рік тому в Дагестані аналогічно вибухнула АЗС, із 35 жертв більшість були роззявами, які прийшли познімати пожежу і потрапили під детонацію ємностей з паливом.Раніше у Краснодарському краї (рф) 13 червня зранку сталася потужна пожежа на нафтобазі.

У підмосков’ї сталася пожежа на території одного з найбільших підприємств хімічної промисловості рф Тонкий органічний синтез у Долгопрудному. Загорілася цистерна для зберігання талового масла.

Вибух у гаражі прикордонного управління фсб у Ростові-на-Дону у березні став наслідком займання палива, «що спричинило вибух і часткове руйнування будівлі».

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь