Якщо я не стану президентом, то почнеться Третя світова війна – Трамп

Політика, Світ

Дональд Трамп, колишній президент США і кандидат у президенти від Республіканської партії, після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у Нью-Йорку заявив, що війна між росією та Україною може перерости в Третю світову війну, якщо він не переможе на президентських виборах 2024 року.

Про це Трамп повідомив у своїй соціальній мережі Truth Social, зазначивши, що якщо його оберуть президентом, він швидко зможе припинити цей конфлікт.

Трамп також висловив недовіру до віцепрезидентки США Камали Гарріс, заявивши, що вона не здатна завершити війну, і ситуація лише погіршиться. Він підкреслив, що якщо нинішня політика буде продовжуватися, конфлікт призведе до подальшої смерті та руйнування.

Це твердження є частиною його передвиборчої риторики, яка акцентує на його здатності нібито ефективніше вирішувати міжнародні конфлікти.

Раніше ми писали, що президент України Володимир Зеленський, після зустрічі з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом, висловив сподівання на підтримку Сполучених Штатів у мирному процесі.Також нагадаємо, що кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп висловився про необхідність завершення війни росії проти України справедливою угодою.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь