Збірна України з футзалу пробилася до півфіналу ЧС-2024

Політика

Національна збірна України з футзалу переконливо здолала Венесуелу в чвертьфіналі чемпіонату світу-2024 з рахунком 9:4. Матч розпочався на високих швидкостях, і вже на 5-й хвилині Абакшин вивів Україну вперед. Проте латиноамериканці швидко зрівняли рахунок.

Упродовж першого тайму команди активно обмінювалися голами, але українці змогли відновити і закріпити перевагу, завершивши першу половину з рахунком 5:3.

У другому таймі збірна України продовжила домінувати, забивши ще кілька голів. Особливо відзначився воротар Сухов, який несподівано підключився до атаки і забив сам. Венесуела намагалася відігратися, випустивши п’ятого польового гравця, але це не принесло результату. Україна довела матч до перемоги і вперше з 2016 року вийшла у півфінал чемпіонату світу.

Наступним суперником українців стане збірна Бразилії, матч відбудеться 2 жовтня.

Раніше ми писали, що київська Оболонь здобула свою першу перемогу в нинішньому сезоні української Прем’єр-ліги, обігравши Інгулець із рахунком 2:1. Ця перемога дозволила команді піднятися з останнього місця турнірної таблиці.Також нагадаємо, що у матчі восьмого туру української Прем’єр-ліги Верес та донецький Шахтар зіграли внічию 1:1. Поєдинок відбувся 27 вересня на стадіоні Авангард у Рівному.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь