Зеленський обговорив план перемоги з лідерами G7

Політика

Президент України Володимир Зеленський обговорював план перемоги не лише з президентом США Джо Байденом, але й з іншими союзниками, зокрема з лідерами G7.

Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

«Президент також говорив про цей план з іншими людьми, насамперед із лідерами Сімки, які є нашими потужними союзниками. Він, можливо, не поділився всіма деталями, які чув Байден, але достатньо, щоб зрозуміти, про що йдеться. Після представлення плану в Білому домі ми працюватимемо з усіма нашими союзниками, адже їхня підтримка і єдність дуже важливі», — зазначив Єрмак.

Він також підкреслив, що Байден і його команда сприйняли план перемоги з великою увагою та інтересом. Для Зеленського важливо, що план був представлений особисто кандидатам у президенти США — Камалі Гарріс і Дональду Трампу, а також Конгресу США, який ухвалює рішення про необхідні пакети підтримки для України.

Раніше ми писали, що російський диктатор володимир путін знову висловлює ядерні погрози, і його наміри можуть бути непередбачуваними.Також нагадаємо, що протягом тижня російські загарбники застосували проти України майже 900 авіаційних бомб, понад 300 «Шахедів» та понад 40 ракет.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь