Зросла кількість жертв повені у Польщі

Політика, Світ

У південно-західній частині Польщі під час прибирання території після повені виявлено тіла ще двох загиблих людей, тому загальна кількість жертв у результаті стихійного лиха зросла до девʼяти осіб.

Про це повідомила в мережі X Польська поліція.

«У повітах Клодзко та Ниса під час прибирання території після повені виявлено два тіла. Поліція Опольського та Нижньосілезького воєводств виконує слідчі дії на місцях під наглядом окружної прокуратури в Клодзко та окружної прокуратури в Прудніку. Ідентифікаційні заходи тривають. Обставини загибелі вказують на те, що це можуть бути восьма і девʼята жертви, які загинули на постраждалих від повені регіонах», – йдеться в повідомленні.Як повідомляло агентство, у Польщі через повінь внесуть зміни до проєкту бюджету на наступний рік, загалом на наслідки стихійного лиха планують направити близько 23 млрд злотих (приблизно $6 млрд).

Нагадаємо, що у Польщі, де велика вода тільки но пішла із Сілезії, під загрозою повені опинилося Західопоморське воєводство.

17 вересня в Польщі підтвердили загибель ще двох людей внаслідок повені, що охопила південний захід країни.Раніше повідомлялося, що повінь на Дунаї рухається у нижню частину течії і досягла території Угорщини, в країні посилено готуються до підвищення рівня води.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь