18 жовтня — усі звертаються з молитвами до святого Луки. Люди просять здоров’я, довіру та міцність стосунків у сім’ї

Війна

18 жовтня — усі звертаються з молитвами до святого Луки. Люди просять здоров’я, довіру та міцність стосунків у сім’ї

18 жовтня віруючі звертаються з молитвами до святого Луки, просячи його про здоров’я, міцність родинних стосунків і захист озимих посадок від зимових морозів

Вірять, що святий Лука може допомогти зберегти тепло і гармонію в сім’ї та захистити землю від негоди.

Молитва до святого Луки

О всеблаженний святителю, отче наш Луко, великий угоднику Христовий! Ми, твої діти, зі смиренним серцем прикладаємо руки до чесних мощів твоїх і молимося до тебе ревно. Почуй наші прохання і донеси молитви наші до милостивого і люблячого Бога.

Ти, що нині стоїш перед Ним у радості святих, любиш нас тією ж любов’ю, якою любив усіх ближніх на землі. Випроси у Христа Бога нашого виконання наших прохань, зміцнення віри і благочестя. Даруй пастирям святу ревність і турботу про спасіння ввірених їм людей.

Вислухай наші прохання про плодовитість землі, порятунок від голоду і негоди. Скорботним дай розраду, хворих зціли, а заблукалих поверни на шлях істини. Подай нам твоє архіпастирське благословення.

Настав нас на праведний шлях і молися за нас перед всемогутнім Богом, щоб ми разом з тобою отримали вічне життя і славили Єдиного і Нероздільного Бога – Отця, Сина і Святого Духа. Амінь.

Вітя підчищає не тільки холодильник, а й наш гаманець. Вже сили не має терпіти цього нахабного брата. А Миколі все одно, хоч горохом об стінку бий!
У мого чоловіка Миколи є брат Віктор.

У ДТП потpапив автoбус зі cтудентами. На цю xвилину 12 загuблих і 33 поpанених. Фото
У ДТП потpапив автoбус зі cтудентами.

17 жoвтня! Яке cьогодні cвято. Що потpібно зpобити, щоб спpави пішли в гоpу
Розповідаємо, яке церковне свято відзначають 17 жовтня за новим і старим стилем, заборони дня, у кого іменини.

Залишити відповідь