31% американців не готові будувати стосунки із користувачами Android, проте американки навпаки

Політика

У США провели опитування про вплив операційної системи користувачів на їх романтичні стосунки. Згідно з дослідженням, майже 23% користувачів iPhone зазначили, що використання Android може стати перешкодою для романтичних стосунків, пише New York Post.

31% чоловіків готові відмовити потенційному партнеру через Android, проте тільки 16% жінок поділяють цю думку. А 52% користувачів Android зазначили, що стикаються з насмішками, а 36% відчували осуд через свої пристрої.

За результатами дослідження стало відомо:

  • 22% респондентів зневажливо ставляться до тих, хто відправляє текстові повідомлення через SMS, на відміну від iMessage.
  • 42% використовують інші застосунки для обміну повідомленнями, до прикладу WhatsApp.

Раніше ми писали, що починаючи з наступного року, американська компанія Amazon вимагатиме від працівників повернутися до постійної роботи в офісах п’ять днів на тиждень.
Також нагадаємо, що OpenAI змінює структуру своєї безпекової команди, надаючи їй широкі повноваження. До команди тепер не входитиме керівник компанії Сем Альтман.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь