5 смачних рецептів бутербродних намазок. Для швидкого перекусу супер.

Життя

Пропонуємо 5 смачних рецептів бутербродних  намазок. Для їх приготування не потрібно багато часу та складних інгредієнтів

Рецепт № 1.

Інгредієнти:

  • Тостовий хліб;
  • Сир плавлений 2 ст. л.;
  • Чері помідор 1 шт.;
  • Авокадо 0,5 шт.;
  • Сіль кухонна;
  • Сік лимонний;
  • Зелень цибулі.

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте грінки з тостового хліба.
  2. За допомогою вилки розітріть авокадо з сиром.
  3. Поріжте чері з зеленою цибулею та додайте в сирну суміш.
  4. Сіль та сік лимонний додайте на смак.
  5. Розподіліть намазку на грінках та подавайте до столу.

Рецепт № 2.

Інгредієнти:

  • Твердий сир 60 гр.;
  • Гриби шампіньйони 1 шт.;
  • Домашній йогурт 2 ст. л.;
  • Сіль кухонна;
  • Батон.

Спосіб приготування:

  1. Почистьте та поріжте гриби.
  2. Сир натріть за допомогою терки.
  3. З’єднайте та перемішайте інгредієнти.
  4. Розподіліть намазку на батон та відправте у розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин.

Рецепт № 3.

Інгредієнти:

  • Твердий сир 60 гр.;
  • Часник 1 зуб.;
  • Натуральний йогурт 2 ч. л.;
  • Сіль кухонна;
  • Батон.

Спосіб приготування:

  1. В натертий на терці сир додайте часник вичавлений через прес.
  2. Перемішайте всі складові та розподіліть намазку на батон.
  3. Відправте бутерброди у розігріту духовку до 180 градусів на 10 хвилин.

Рецепт № 4.

Інгредієнти:

  • Банка консервованого тунця 1 шт.;
  • Сир плавлений 2 ст. л.;
  • Зелень;
  • Тостовий хліб.

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте з тостів грінки.
  2. Зелень помийте та подрібніть ножем.
  3. Перекладіть консерву до ємності, зливши з неї олію.
  4. З’єднайте всі складові та добре перемішайте.
  5. Розподіліть намазку на грінках та подавайте до столу.

Рецепт № 5.

Інгредієнти:

  • Банка сайри консервованої 1 шт.;
  • Майонез 2 ч. л.;
  • Хуторський хліб;
  • Спеції.

Спосіб приготування:

  1. Помніть сайру за допомогою виделки.
  2. З’єднайте всі інгредієнти та добре перемішайте.
  3. Намажте суміш на хліб.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь