9 смачних варіантів святкових бутербродівм

Uncategorized, Життя

Святковий стіл неможливо уявити без яскравих та апетитних бутербродів. Вони прості у приготуванні, але виглядають вишукано, як у ресторані. Ось 9 варіантів бутербродів, які прикрасять будь-яке гуляння!

  1. Бутерброди зі шпротами та вершковим сиром

Чорний хліб – нарізати тонкими скибочками.
Змастити 150 г вершкового сиру.
Викласти скибочки помідора та шпроти.
Посипати зеленою цибулею чи кропом.

  1. Оселедцеві бутерброди з буряком

Житній хліб обсмажити на олії.
Натерти буряк, змішати з майонезом та тертим сиром.
Нанести масу на хліб, викласти шматочок оселедця.
Додати часник, зелень, цибулю для пікантності.

  1. Бутерброди з лососем та авокадо

Натерти авокадо, змішати з лимонним соком, щоб не потемнів.
Додати плавлений сир, варене яйце, майонез чи йогурт.
Викласти масу на житній хліб.
Доповнити малосольним лососем, сіллю, перцем.

  1. Шпротні бутерброди з яйцем та огірком

Батон обсмажити на олії.
Натерти варені яйця (5 шт.), Змішати з майонезом і часником.
Викласти суміш на хліб, додати шпроти та маринований огірок.

  1. Крабові бутерброди із яйцем

Обсмажений хліб – основа.
Натерти варене яйце, крабові палички, додати майонез, сіль, перець.
Викласти на хліб, прикрасити червоною цибулею та зеленню.

  1. Бутерброди з курячою грудкою та сиром

Пшеничний батон обсмажити на олії.
Натерти варене яйце, плавлений сир, копчену курячу грудку.
Додати майонез, часник, зернисту гірчицю.
Викласти на хліб, прикрасити помідорами чері та петрушкою.

  1. Бутерброди з печінкою тріски та авокадо

Чорний хліб – основа.
Розім’яти авокадо із сиром (9% жирності).
Додати печінку тріски, сіль, перець.
Викласти масу на хліб, прикрасити свіжою зеленню.

  1. Оселедцеві бутерброди з яблуком

Подрібнити оселедець, авокадо, зелене яблуко, варені яйця.
Додати зелень, майонез, йогурт, перець.
Викласти масу на чорний хліб чи батон.

  1. Крабові бутерброди з фетою

Крабові палички + фета + оливки + чорний перець змішати в пасту.
Викласти на батон, прикрасити петрушкою.

Залишити відповідь