Косатки протаранили вітрильник біля берегів Іспанії, довелось втрутитись рятувальникам

Політика, Світ

Косатки протаранили вітрильник біля північно-західного узбережжя Іспанії і пошкодили його стерно, через що іспанська берегова охорона була змушена відбуксирувати судно на берег.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Човен Amidala сповістив морський рятувальний центр на мисі Фіністерре на узбережжі іспанської Галісії в обід у неділю, 25 серпня.

Екіпаж – чоловік і жінка, обоє громадяни Бельгії – повідомили про пошкодження стерна вітрильника після того, як його протаранили кілька косаток.

Під час буксирування судна в умовах сильного вітру й високих хвиль жінка травмувала руку і була евакуйована гелікоптером до лікарні, повідомили в береговій охороні Іспанії.Через погану погоду буксирування судна зайняло більше п’яти годин.

Цей інцидент став останнім у серії нападів косаток на судна біля берегів Іспанії та Португалії. Приміром, у травні вони потопили вітрильну яхту, протаранивши її в Гібралтарській протоці.

Читайте також:

Косатки влаштували жахливу 45-хвилинну атаку на туристів, які подорожували на туристичній яхті біля узбережжя Іспанії.

Косатки біля узбережжя північної частини Тихого океану стають жорстокішими і вбивають заради розваги, вчені назвали причину такої поведінки.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь