Під час нічного нападу росіян над Хмельниччині загорілися приватні будинки

Політика

У Хмельницькій області у результаті російської атаки загорілися два приватні будинки, травми отримала одна людина.

Про це повідомив голова Хмельницької ОВА Сергій Тюрін на своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні вночі під час повітряних тривог на території Хмельницької області наші сили ППО збили 8 ворожих цілей. Працюють усі відповідні служби та встановлюються місця падіння уламків.
Разом з тим, внаслідок атаки виникло загоряння двох приватних будинків. Чоловік, який проживає в будинку отримав контузію. Крім того, станом на ранок повністю відновлено електропостачання, у населених пунутах, де воно зникло після вчорашньої масованої атаки. Але через важку ситуацію в енергосистемі застосовуються графіки погодинних відключень», — сказано у повідомлені.Нагадаємо, що російські терористи вночі 27 серпня завдали комбінованого удару по Києву, застосувавши дрони та ракети. Українські захисники збили усі ворожі цілі.

Тиждень в Україні почався з наймасованішої повітряної атаки по об’єктам критичної інфраструктури Дніпровського каскаду ГЕС. 26 серпня удари ракетами та безпілотниками були нанесені по  Каховській, Запорізькій, Канівській та Київській ГЕС. Лише у столиці повітряна тривога сумарно тривала 8,5 годин. Київська гідроелектростанція витримала, але загинули люди.

У ніч на 27 серпня російські агресори атакували Україну 10 ракетами різних типів та 81 ударним дроном типу «Шахед».У ніч на сьогодні, 27 серпня, ворог обстріляв Кривий Ріг. Загарбники поцілили в готель, наразі відомо про двох загиблих українців.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь