Як швидко та вигідно застрахувати своє авто

Війна

Доволі висока конкуренція серед страхових компаній дозволяє клієнтам отримати чимало очевидних та прихованих переваг. Адже фірми з хорошою репутацією прагнуть зробити максимум, щоб кожен автовласник залишився задоволений співпрацею. Так, за останні роки автострахування в Україні помітно наблизилось за якістю послуг до європейського рівня. А тому, клієнтам більше не треба обирати між вигідною ціною, швидкістю оформлення та надійністю договору. Адже тепер можна без зайвих складнощів отримати все.

Онлайн страхування автівки: Чи дійсно так зручніше?

З 2018 року в Україні офіційно з’явилась можливість оформити поліс онлайн. Це стало справжнім проривом у зручності та швидкості купівлі сертифіката. Тривалий збір документів, візит в офіс компанії та очікування залишились у минулому. Можливість оформити автострахування онлайн стала інструментом для розв’язання більшості ключових проблем, які багато років турбували власників транспортних засобів.

Звісно, зручний для себе спосіб — в офісі чи дистанційно — кожен водій обирає сам. Проте, якщо потрібно застрахувати авто максимально швидко та вигідно, то оформлення онлайн стане кращим рішенням. А вартість такого поліса у більшості випадків буде нижча. Адже при зверненні до обраної компанії в онлайн режимі можна уникнути необхідності сплачувати комісію посередникам.

Переваги та ризики оформлення страховки онлайн

Вирішуючи придбати страховий поліс онлайн, водій отримує чимало переваг, зокрема:

  • економію власного часу на візити в офіс;
  • можливість оформити поліс з будь-якого міста та навіть країни;
  • зручний розрахунок вартості сертифіката за допомогою онлайн калькулятора;
  • прозорість оформлення та зрозумілість процедури;
  • надійний захист та гарантію дотримання своїх прав.

Автострахування онлайн має таку саму юридичну силу, як і класичний паперовий сертифікат. А правова безпека водіїв гарантована законодавством України, а також МТСБУ. До того ж клієнти отримують сучасний сервіс, в рамках якого регулювання всіх нагальних питань можна здійснити дистанційно. Зокрема — власники транспортних засобів можуть швидко оформити заяву за страховим випадком, надати документи та отримати виплати, передбачені договором.

Як швидко та вигідно застрахувати своє авто? Обирайте надійну компанію та оформлюйте поліс онлайн. Це формат, який подарує вам максимум зручності та позбавить від великої кількості клопотів.

Залишити відповідь