«Найбільший гонорар у житті»: Жадан зізнався, скільки отримав за рекламу «МакДональдза»

Політика

Днями письменник і військовослужбовець Сергій Жадан та мережа ресторанів «МакДональдз» випустили колаборацію, увесь гонорар від якої поет задонатив.

Про це він повідомив в instagram.

У День Незалежності українська мережа закладів швидкого харчування «МакДональдз» представила зворушливу рекламу, в якій знявся військовослужбовець, письменник і громадський діяч Сергій Жадан. Він поділився, що погодився на співпрацю одразу, адже під час повномасштабної війни «МакДональдз» став для нього символом відносно безпечного тилу.

«Маю сказати, що давно люблю «МакДональдз». А сьогодні, коли в Харкові ресторани мережі зачинені через безпекові причини, «Мак» став узагалі чимось особливим, адже найближчі відкриті заклади «МакДональдз» у Полтаві та Дніпрі тепер сприймаються як символ таких собі острівців більш-менш безпечного тилу – з його щоденними клопотами та звичками, що нагадують про нормальне життя», – зазначив поет.

Він зауважив, що у вірші, який його попросили написати до рекламного ролика, немає бургерів і картоплі фрі, але є пам’ять, любов і ніжність. Ця колаборація, за словами Жадана, стала для нього трішки більше, аніж рекламою.

Військовий розповів, що за співпрацю отримав «найбільший гонорар у своєму житті», який задонатив.

«Коли домовлялись, відразу попередив, що кошти передам на що-небудь благодійно-волонтерське, оскільки для мене це не комерційний проєкт, а допомагати нині є кому. Тож із радістю передаю цю суму – 1 000 000 гривень – (найбільший, між іншим (поки що) гонорар у своєму житті) в добрі руки на хороші справи», – додав Жадан.

Нагадаємо, що український музикант та письменник, а також військовослужбовець Сергій Жадан отримав звання почесного професора філософії Українського вільного університету у Мюнхені.

Український письменник Сергій Жадан долучився до лав 13 бригади Національної гвардії «Хартія».

У грудні український письменник Сергій Жадан повідомляв, що планує зібрати 8 тис. шанувальників на поетичному вечорі «Усі вірші», прибуток з якого повністю передадуть на потреби ЗСУ.

Також український письменник та громадський діяч Сергій Жадан розповів, що не бачить можливості провести чесні, прозорі вибори, поки триває повномасштабна війна.

⚡️⚡️⚡️ Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь