На Київщині після конфлікту з ветераном звільнили поліціянтку

Політика

У Київській області поліція завершила розслідування щодо співробітниці, яка потрапила в скандал з ветераном Павлом Якімчуком. Поліціянтку звільнили з посади.

Про це повідомили в поліції Київщини.

Йдеться про інцидент, який стався 14 серпня на паркувальному майданчику «Епіцентру». Ветеран Павло Якімчук побачив, як водій автівки припаркувався на місці для осіб з інвалідністю без необхідної наліпки.

Ветеран розповів, що зробив зауваження водієві, а з автомобіля вийшла жінка в поліційній формі й розпочала з ним конфлікт. За його словами, вона назвала його «конченим інвалідом».

Виявилося, що жінка була працівницею Національної поліції Київщини.Головне управління Національної поліції в Київській області розпочало службове розслідування щодо своєї співробітниці. Правоохоронці підтвердили факт словесних образ та порушень правил дорожнього руху.

«За кермом авто перебував чоловік інспекторки, цивільна особа. Водій, який проїздив повз, виявив порушення, після чого зробив зауваження родині. Натомість водій з пасажиркою не відреагували на зауваження, вступили в словесний конфлікт та залишили автомобіль на місці для осіб з інвалідністю близько години», — повідомили в поліції.

За результатами перевірки поліціянтку звільнили з посади.

Крім того, правоохоронці надіслали матеріали щодо водія до Патрульної поліції Києва. Патрульні мають розглянути питання щодо адміністративної відповідальності за порушення правил паркування.

Раніше компанія IT Specialist у співпраці із проектом Мінкульту з медіаграмотності «Фільтр» та бізнес-партнерами організували безкоштовний офлайн-курс з інформаційної та кібербезпеки для ветеранів. Після проходження курсу учасники зможуть розпочати кар’єру в сфері інформаційної та кібербезпеки.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь