Введено екстрені відключення: погані новини для мешканців кількох областей

Суспільство

У чотирьох областях України запровадили екстрені відключення світла через складну ситуацію в енергосистемі. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК.

“Увага! Введено екстрені відключення Київ, Київська, Дніпропетровська, Одеська та Донецька області”, – йдеться у повідомленні.

У компанії зазначили, що відповідне розпорядження надійшло від “Укренерго” через складну ситуацію в енергосистемі. Варто зазначити, що під час екстрених відключень графіки у регіонах не діють.

За добу до цього ДТЕК заявили, що у Києві, Київській, Дніпропетровській, Одеській, Донецькій областях скасували екстрені відключення. Тоді за командою “Укренерго” було оголошено про перехід до графіків стабілізаційних вимкнень. Проте ситуація в енергосистемі погіршилася, що призвело до посилення обмежень.

Масові відключення світла в Україні відновилися після наймасовішої атаки росіян по енергооб’єктах України, який стався 26 серпня. Тоді окупанти завдали удару по Україні безпілотниками типу “Шахед”, а також ракетами різного типу. Внаслідок цього постраждали 15 областей нашої держави, потрапляння фіксували за енергооб’єктами.


Копіювати

Залишити відповідь