Операція України на Курщині загрожує початком Третьої світової війни, – Трамп

Політика, Світ

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп натякнув, що операція України в Курській області загрожує початком Третьої світової війни.

Про це Трамп сказав під час виступу перед Асоціацією Національної гвардії США в Детройті.

Дональд Трамп впевнений, що він єдиний, хто може дати обіцянку закінчити війну між росією та Україною, щоб запобігти «Третій світовій війні».

Коментуючи це, він згадав про «прорив у росії», ймовірно, маючи на увазі захід українських Сил оборони на територію Курської області.

«Подивіться, що відбувається в Україні. Вони наступають в росії. Ви отримаєте Третю світову війну», – заявив він.Крім того, Дональд Трамп вчергове пообіцяв закінчити війну в Україні після перемоги на виборах.

«Ще до того, як я прибуду до Овального кабінету невдовзі після перемоги на президентських виборах, я врегулюю жахливу війну між росією та Україною, і я зроблю це дуже швидко», – зазначив Трамп.

Раніше спеціальний прокурор Джек Сміт закликав федеральний апеляційний суд відновити справу щодо секретних документів проти 45 президента США Дональда Трампа.

У США висунули новий обвинувальний акт проти колишнього президента США Дональда Трампа щодо його спроб перешкодити затвердженню результатів президентських виборів 2020 року.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь