В Україну їде з інспекцією місія МВФ

Політика

На наступному тижні Україну відвідає команда Міжнародного валютного фонду. Фахівці хочуть обговорити офіційними особами Україні перспективи виконання бюджету і вирішити, чи виділяти наступний транш.

Про це повідомляє Bloomberg. За даними видання, вже наступного тижня команда МВФ зустрінеться з українськими офіційними особами, щоб розглянути перспективи бюджету України.

Під час поїздки МВФ планує вирішити, чи виплачувати наступні 1,1 мільярда доларів із програми допомоги на 15,6 мільярда доларів.

За словами одного з джерел видання, перед поїздкою співробітники МВФ, які працюють з Україною, візьмуть участь у неформальній зустрічі з виконавчою радою фонду, щоб поінформувати їх про останню інформацію про позику Україні.

Нагадаємо, виконавча рада Міжнародного валютного фонду (МВФ) схвалила чотирирічну програму фінансування в розмірі 15,6 мільярда доларів для України.Міжнародний валютний фонд має намір обговорити перегляд комісій для найбільших позичальників. Причиною стало те, що деякі країни висловили стурбованість через високі відсоткові ставки та необґрунтовані витрати.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь