Суд у Франції ухвалив рішення щодо Павла Дурова

Політика

Засновнику Telegram Павлу Дурову висунули обвинувачення. На час слідства йому заборонили залишати Францію, він має внести за себе заставу.

Про це йдеться у рішення суду, повідомляє BFMTV із посиланням на прокуратуру Парижа. За цією інформацією, Павла Дурова обвинуватили у 6 правопорушеннях. Замість арешту засновника Telegram взяли під судовий нагляд, тепер він має двічі на тиждень відмічатися у поліції. Йому заборонено залишати Францію, також він має внести заставу €5 млн.

Нагадаємо, 28 серпня Дурова доставили до паризького суду, де йому мали або пред’явити обвинувачення, або відпустити. Перед цим прокуратура Парижа інкримінувала йому співучасть у 12 злочинах, зокрема поширенні дитячого порно та наркотиків.

Засновника популярного месенджера «Телеграм» Павла Дурова затримали 24 серпня у паризькому аеропорту. Він знав, що проти нього був виданий ордер на арешт.

26 серпня прокурор Парижа продовжив термін утримання під вартою керівника Telegram Павла Дурова ще на 48 годин. Це відбулося у рамках розслідування кіберзлочинів на платформі Telegram.Після арешту засновника та генерального директора Telegram Павла Дурова його соціальну мережу почали скачувати частіше.

Також у телеграмі з’явилася своя внутрішня валюта – Telegram Stars. Цими «зірками» можна оплачувати цифрові послуги в ботах і міні-застосунках.

В ОАЕ запросили у Франції доступ до затриманого засновника Telegram Павла Дурова. Це невідкладна справа, заявили в ОАЕ, адже він є громадянином їх країни.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь