З фронту не повернувся фастівчанин Микола Панченко

Війна

З фронту не повернувся фастівчанин Микола Панченко

Панченко Микола Степанович народився 18 грудня 1983 року. Проживав в смт. Коцюбинське. У 1999 році закінчив 9 класів ЗОШ 1-3 ст. № 18 в Ірпені

Професію електрозварника ручного зварювання, рихтувальника кузовів отримав у професійно-технічному училищі №19 міста Києва. Після навчання пройшов службу в лавах Збройних сил України. Одружився у 2006 році. Донечка Оля народилася у 2007 році. У Фастові проживав разом з родиною з 2007 року та працював на “Пивоварні Зіберт” у ремонтній бригаді зварювальником.

Мав золоті руки, завжди приходив на допомогу. 15 червня 2023 року був призваний на військову службу старшим навідником, служив у мінометному зводі механізованого батальйону. Службу проходив на Харківщині, потім в Сумський області, а з червня 2024 року – на Донецькому напрямку.

22 серпня 2024 року, перебуваючи на Бахмутському напрямку, потрапив під мінометний обстріл противника і загинув. У скорботі залишилися дружина Тетяна, донька Ольга, бабуся Тоня, сестра Ніна, брат Андрій, тітка Валентина Яківна, дядько Микола Павлович, двоюрідні брати Олександр та Віталій, сестра Юля, племінники, куми і друзі.

Вічна пам’ять та вічна слава Герою!

Я навіть не можу сnокійно це оnuсатu! Цьому хлоnчuні було всього 17 р. Вчора у центрі Крuвого Рогу ворожа ракеmа обíрвала йому жuття.
Я просто не можу про це спокійно Писати. Вчорашня трагедія у Кривому Розі.

На Харківщині загинув 47-річний Любомир Крупа. “Горджуся тим, що українець”
Рідні досі не можуть поховати бійця.

Ранкова звіcтка скoлихнула Укpаїну. Роcіяни cкинули авiабомбу на будинок, загuнула ціла рoдина. Фото
Росіяни скинули авіабомбу на селище Ізмайлівка на Донеччині.

Залишити відповідь